Zimska služba

Prilagodljivost in hitro posredovanje - Brezskrbno skozi zimo

Maschinenring je kompetenten partner pri vprašanju pluženja na cestah, poteh, pločnikih, parkiriščih, odstranjevanje snega na strehah poslovnih enot oz.. Na podlagi vaših zahtev, potreb in želja vam nudimo različne storitve, ki vam omogočajo točno določene aktivnost tekom celotne sezone ali posebej prilagojene pakete zimske službe.

Naša ponudba BASIC zajema na primer

  • strojno odstranjevanje snega s površin
  • zagotavljanje prehodnosti in prevoznosti površin
  • odvoz snega

Zimska služba podjetja Maschinenring zagotavlja varnost in brezskrbnost.

Pripravljenost

Naši strokovnjaki skrbijo z visoko storilno tehniko za zanesljivo, profesionalno kot tudi terminsko pravočasno odstranjevanje snega. Naši sodelavci so časovno prilagodljivi in za vas po potrebi posredujejo 24 ur na dan 7 dni v tednu s tako imenovano stalno pripravljenostjo oziroma dežurno službo.

Odstranjevanje snega

Maschinenring je kompetenten partner pri vprašanju pluženja na cestah, poteh, pločnikih, parkiriščih, odstranjevanje snega na strehah poslovnih enot oz. drugih površinah, pri tem pa ni pomembno, ali gre za ročno ali strojno odstranjevanje snega. Za raznovrstne površine imamo na razpolago ustrezne naprave oziroma stroje.

Peprečevanje in odpravljanje poledice

Za zagotavljanje varne uporabe, hoje in vožnje po površinah, izvajamo redna posipavanja s soljo vseh površin. Podjetje organizira tudi material za posipanje (pesek, sol ali druga alternativna sredstva), ki ga trosi z moderno tehniko. Zaradi velike zmogljivosti skladiščenja lahko preko celotne zimske sezone zagotovimo dobavo sredstev za posipavanje.

Odvoz snega

V kolikor je potrebno zaradi velikih količin zapadlega snega le tega odstraniti, pri podjetju poskrbimo vse potrebno za odvoz. Prevzamemo celoten potek odvoza snega, najsi bodo to majhni, okretni stroji za področje mest ali velike naprave z zmogljivostjo nakladanja večjih količin. Sami lahko poskrbimo prav tako za potrebna odlagalna mesta.

 

 

Vzdrževanje

S površin lahko po zimski sezoni počistimo in odstranimo morebiten ostali material, ki se je tekom sezone nabral. V kolikor je potrebno med zimsko sezono izvesti tudi vmesno pometanje, opravi Maschinenring za vas tudi to.

Kontrola razmer

S sodelavci podjetja preko zimske sezone nenehno spremljamo vremenske prognoze in preverjamo tudi tvorjenje ledenih sveč na robovih streh ter ostale pasti, kot so preverjanje debeline snega na strehah, itd.

Preglednost

Zaradi transparentnosti opravljenega dela, Maschinenring ob vsakokratni aktivnosti predloži delovne naloge, na podlagi katerih se jasno izkazujejo izvedena dela. Tako se enostavno in predvsem pregledno vodi evidenca za vaše lokacije.

Pošljite povpraševanje

Podatki

Vizitka

Maschinenring d.o.o.

Partizanska cesta 77

SI-2000 Maribor

 

Tel: +386 (0)5 / 917 80 30

Fax: +386 (0)5 / 917 80 33

 

info@maschinenring.si